Delebil kan være en god løsning for en virksomhed. Som eneste mulighed eller i kombination med egne biler.

Fordele:

  • Optimer jeres bilflåde. Biler der kører for lidt er dyyre biler. Overfør dem til en delebilsordninng og deldem med private brugeere ii områder, det optimerer økonomien.
  • Få firmabil uden at investere. Delebiludbyderen står for investering, service og reperation. Du slipper for at binde store beløb i at ejje biler.
  • Betal kun når I bruger bilen. Din virksomhed betaler et mindre kontingent pr måned. Herefter betaler I kun når I bruger bilen.
  • Minimer brugen af privatbil til arbejdskørsel. Udbetaling af kilometerpenge kan betyde uhensigtsmæssig meget kørsel.
  • Få adgang til flere biler og flere bilstørrelser. Virksomheden har adgang til alle udbyderens biler. I kan således køre i flere biler samtidig og vælge forskellige biltyper efter jeres aktuelle behov.
  • Kør mere miljøvenligt med nye biler der tager hensyn til miljøet.

Erhverv
Delebiler er udlejningsbiler, som man abonnerer på og kan anvende på timebasis. De skaber fleksibilitet i den daglige transport, og ved at kombinere dem med offentlig transport kan virksomheder reducere deres udgifter til erhvervsture – og samtidig markere et stærkt engagement i forhold til klimaproblemer, luftforurening og trængsel på vejene.
Som medlem af en delebil-ordning har virksomhedens medarbejdere adgang til at bruge forskellige nye biler i arbejdstiden og i erhvervsmæssig sammenhæng. Virksomheden betaler kun for de kilometer, medarbejderne kører, og den tid, de har rådighed over bilen. Benzin, forsikring og vedligehold er inkluderet i prisen. Besvær med reparationer og værkstedsbesøg slipper virksomheden for.

Indgå en speciel erhvervsaftale
De fleste delebiludbydere tilbyder erhvervsaftaler ud fra den enkelte virksomheds behov. Blandt mulighederne er:

– placering af delebiler på eller i nærheden af virksomhedens område

– frit valg mellem biler fra gang til gang eller placering af bestemte biler ved virksomheden

– bilerne kan reserveres hele døgnet eller i normal arbejdstid

– medarbejderne kan få adgang til at bruge bilerne i fritiden uden abonnement mod selv at betale kørslen.

 

Medlemskab af en delebilordning kan indgå i virksomhedens strategier om samfundsansvarlighed (Corporate Social Responsability). Flere undersøgelser peger nemlig på, at udbredelsen af delebiler nedbringer antallet af private biler. Dermed er virksomheden med til at styrke den bæredygtige transport og kan profilere sig som miljøbevidst.
Tilbyd dine medarbejdere et ekstra personalegode!

Når din virksomhed indmeldes i en delebilsforening, kan man ofte forhandle en udvidet mulighed for brug af delebil således at medarbejderne i virksomheden har delebil til rådighed i fritiden. Medarbejderen betaler selvfølgelig selv for kørsel i fritiden.

Hvis du er interesseret i at din virksomhed eller institution får adgang til en delebilordning, kan du kontakte en af delebilordningerne og få information om muligheden for at få placeret en delebil til fælles brug for virksomhedens ansatte. Klik her for at finde kontaktinformationer til en delebilordning.